Sommerskole for sangere og korledere

LØRDAG DEN 27. JULI TIL FREDAG DEN 2. AUGUST PÅ RØNDE HØJ- OG EFTERSKOLE

Sommerskolen er for korledere på alle niveauer, der ønsker en uge i dejlige omgivelser med inspiration fra dygtige undervisere, tid til faglig fordybelse og kollegialt samvær.
Sommerskolen er for sangere M/K i alderen 13-29 år, der har lyst til at arbejde med en række af landets bedste instruktører og møde andre unge, der elsker at synge i kor.

På Sommerskolen møder du en række af landets dygtigste undervisere. I år har vi inviteret Ole Faurschou, Bente Colding-Jørgensen, Morten Andersen Krogh, Camilla Hyttel, Jonas Rasmussen, Johanna Fridell, Kasper Lykke Hedegaard og som noget nyt i år Pernille Sejlund som huskomponist.

Hvis du er sanger kan du tilmelde dig her
Hvis du er korleder kan du tilmelde dig her

Ledelsesteam:
Kristine Vad, kursusleder - korledere
Anne Lise Quorning, kursusleder - sangere

Pris og betaling:
Prisen for Sommerskolen omfatter heldagsundervisning, alle materialer og aktiviteter, indkvartering og fuld forplejning. Korledere indkvarteres i enkeltværelser med bad, linned og håndklæde. Korsangere indkvarteres to-fire sammen på værelser med adgang til bad og medbringer selv lagen, sovepose/linned og håndklæde.

PRIS KORLEDERE: 4.950

PRIS KORSANGERE: 2.450

PRIS KORLEDERE - UDEBOENDE STUDERENDE (5 pladser): 3.450

PRIS KORSANGERE - UDEBOENDE STUDERENDE (10 pladser): 1.750

Betaling til Folkekirkens Ungdomskors konto i Nordea: reg.nr. 2450 konto-nr. 3495 188 042

Der skal foretages én indbetaling pr. deltager med angivelse af deltagerens navn som "tekst til modtager". Dette er meget vigtigt og oplyses også til kirkekontor eller andre, der står for indbetaling.

Bliv medlem:
Sommerskolen er et af Folkekirkens Ungdomskors medlemstilbud, og deltagelse i Sommerskolen forudsætter derfor, at dit kor eller du selv er medlem. Enkeltpersoner kan blive medlemmer for 200 kr. for et år. Bliv medlem her www.medlem.fuk.dk eller kontakt sekretariatet, hvis du har spørgsmål til medlemskab.

Kontakt:
For yderligere oplysninger om Sommerskolen kontakt Anne Lise Quorning: alq@fredenskirken.dk/ 51 24 47 54 eller Folkekirkens Ungdomskors sekretariat: sekretariat@fuk.dk/ 21 79 35 31.

Tilmelding:
Som sanger kan du tage på Sommerskolen selv eller med andre fra dit kor, og som korleder kan du komme med eller uden sangere - præcis som det passer dig. På Sommerskolen sørger lederteamet for, at alle bliver en del af fællesskabet.

Tilmelding og betaling skal ske individuelt og senest den 15.5.2019

Tilmeldingen er først gyldig ved betaling og er bindende efter tilmeldingens udløb.

Hvis du er sanger kan du tilmelde dig her
Hvis du er korleder kan du tilmelde dig her

Læs mere i folderen her (PDF)