Udgivelsesfest

Nu springer Lutherrosen ud!

I Folkekirkens Ungdomskor glæder vi os med udgivelsen af Lutherrosen over at kunne bidrage med nye salmer og ny kormusik til fejringen af reformationsjubilæet i 2017.
Salmebog og melodisamling er udkommet og efterfølges af korsatser for blandet og ligestemmigt kor samt en essaysamling.

Når alle fem blade i Lutherrosen således er sprunget ud, skal det naturligvis fejres – og det bliver det i samarbejde med Grundtvigsk Forum, når vi inviterer til en stor udgivelsesfest

Lørdag d. 4. februar 2017 kl. 14-17 i Vartov

Kirkeminister Bertel Haarder byder velkommen kl. 14, og programmet veksler derefter imellem fællessang, korindslag og inspirerende oplæg, inden vi lader propperne springe og serverer bobler og kransekage til store og små kl. 16.30.

Vil du være med?
Korindslagene er en vigtig del af festlighederne – og dem står vi i Folkekirkens Ungdomskor naturligvis for! Vi vil derfor gerne indbyde alle, der har lyst, til at komme og synge med – både børn, unge og voksne.

Vi skal synge nogle af Lutherrosens nye salmer og korsatser, og du kan deltage med hele koret eller med enkelte sangere i et fælles kor. Alle har mulighed for at være med og få en skøn dag i en festlig anledning sammen med andre korsangere, forfattere, komponister og en engageret og sangstærk forsamling.

Har du lyst til at deltage – og/eller vil du vide mere om repertoire, tid og sted og det praktiske? Så skriv eller ring til Lene Martinsen på lene@fuk.dk/ 60 41 11 46 – gerne snarest muligt, så vi ved, hvor mange vi bliver – og senest 9. januar 2017.