FUK's nodebibliotek

Nodebiblioteket er en kornode- og bogsamling på næsten 15.000 titler, hovedsagelig kirkelig kormusik og musikpædagogisk litteratur. Samlingen er opbygget gennem 50 år og opdateres løbende efter faglige relevans- og kvalitetskriterier.

Der er adgang til Nodebiblioteket for alle interesserede. Brugerne er kirkemusikere, præster og andre kirkemusikalsk interesserede, primært organister og korledere, hvis kor er medlem af Folkekirkens Ungdomskor. Sidstnævnte benytter typisk nodesamlingen, når de tilrettelægger repertoire for den kommende korsæson.

Studiedagene hvert år i juni måned giver korledere i Folkekirkens Ungdomskor mulighed for at fordybe sig i Nodebibliotekets materiale, ligesom faglig konsulent Gitte Preussler og bibliotekar Annette Brøchner Lindgaard står klar med råd og vejledning.

I 2021 ligger studiedagene 14.-16. juni 2021 (uge 24).

Læs mere her: nodebibliotek.dk og download en folder om Nodebiblioteket samt en flyer om studiedagene i juni 2021 (OBS: Bemærk at datoerne er ændret i forhold til dem, som er angivet i den trykte folder). 

Kontakt faglig konsulent ved Nodebiblioteket Gitte Preussler
nodebiblioteket@fuk.dk / 21688236