Korlederdag

Trænger du til ny faglig inspiration til din undervisning?

Start: 28. august 2020 09:30
Slut: 28. august 2020 14:30

Hjallerup Kirkes Sognegård

Hjallerupvej 27

9320 Hjallerup

Trænger du til ny faglig inspiration til din undervisning?

Med Legende Musikteori møder du et væld af spil, lege og ideer, som på nem vis kan anvendes direkte i din musikundervisning. Den anerkendende pædagogik og brugen af forskellige læringsstile gør eleverne begejstrede, og lærerne mærker, hvor sjovt det er med de lækre materialer! Vi ser frem til at præsentere dig for en fantastisk undervisningsmetode inden for musikteori.

Underviseren er Gitte Chren som fortæller om sig selv:

Jeg brænder for musikken og mødet mellem mennesker. Jeg er vild med musik og elsker at formidle musik til andre – og har altid gjort det.

Jeg tager udgangspunkt i legen, som er et fantastisk redskab til at skabe kontakt til børn og deres medfødte musikalske kompetencer. Det, at lære noget sammen og af hinanden er i fokus, samtidig med at musikfagligheden styrkes - både for børn og voksne. Musik (og kunst) handler for mig om nærvær og fordybelse, som giver sansemæssige vigtige oplevelser – og kombineret med høj faglighed giver det mig som formidler, en mulighed for at skabe udvikling.

Jeg er uddannet fra konservatoriet som Statsprøvet Musikpædagog, og er siden blevet brugt i mange forskellige sammenhænge – som udøvende musiker, dirigent, sangcoach, teambuilder, sangskriver og selvfølgelig som underviser.

Prisen for at deltager er 500 kr.

Tilmeldingsfristen er fredag d. 14. august 2020

Tilmelding til fuknordbladet@gmail.com

Betal beløbet til konto 74571205686. Mærk med "Korlederdag"