Voksenkorstævne

Stævnedag med Ole Jørgensen

Start: 29. januar 2022 09:30
Slut: 29. januar 2022 16:30

Vesterkær kirke

Skydebanevej 2

9000 Aalborg

Efter en stor succes i efteråret 2017 har vi igen inviteret den sprudlende Ole Jørgensen til at være instruktør på vores voksenkorstævne.Vi skal sammen lærer gospel numre med lækre klange og swingende rytmer.

Ole Jørgensen har været en aktiv del af den danske musikscene i mange år. Han har turneret med adskillige projekter, koncerter, foredrag og workshops i såvel ind- som udland.

Han er født i Vestjylland og har begge ben på jorden. Han er også aktiv på Gospelscenen og er aktuel med nye koncerter både solo og med sine kor Gospel D’Light og Bless the Day.

Ole høster gode anmeldelser, hvor han kommer frem og bliver ofte rost for sin tydelige tekst, tolkning og udstråling og ikke mindst sin evne til at få sit publikum med.

Ud over sine koncerter og forestillinger er Ole en habil korleder og har også afholdt utallige workshops og events landet over og er stadig meget efterspurgt. Han mestrer genrer fra Musical over gospel til pop, viser og evergreens.

Også den Danske Musicalscene har brugt Ole meget, og det er blevet til mange hovedroller i årenes løb. »Man bliver aldrig færdig med det - der er altid nyt at lære og altid nye udfordringer, der skal prøves af«. Den personlige erfaring har vist Ole, at man både som solist og i korsammenhænge skal finde ind til hjertet af musikken og levere et budskab.

Målgruppe: Voksne

Pris: 120 kr. pr. sanger - overføres til FUK Nords

konto: 7457 1205686. Mærk med “Voksenkor”.

S.U.: Tirsdag d. 7. december

Tilmelding: fuknordbladet@gmail.com

HUSK: Medbring selv madpakke

Koncert: Kl. 16.00