20. juni 2018

Nyhedsbrev juni 2018

SANG, SOMMERKURSUS OG IDÉER TIL NÆSTE SÆSON

OG GUD SANG er klar til download
I anledning af sit 50 års jubilæum har Folkekirkens Ungdomskor gennemført en konkurrence om at skrive en ny sang om alt det, som sangen er og kan være  - både for den enkelte og for fællesskabet.
Vindersangen blandt 35 indsendte forslag af høj kvalitet er sangen Og Gud sang, som er skrevet af Niels Johansen og offentliggjort på Folkekirkens Ungdomskors årsmøde den 9. – 10. marts 2018. Efterfølgende har Phillip Faber sat musik til sangen, idet den også er arrangeret i flere versioner, så den vil kunne synges af kor på alle niveauer, med og uden akkompagnement. Læs mere og download sangen her: www.fuk.dk/aktiviteter/jubilaeum-50-aar/jubilaeumssang/

Idékatalog for Kirke- og Korsang
Har du brug for inspiration og ideer til et samarbejde med din lokale skole om korsang i efterårets sæson, kan du læse mere i idékataloget her eller på www.fuk.dk under aktiviteter/kirke-skole. Du er også altid velkommen til at kontakte din korkonsulent for sparring over telefon eller ved et besøg.

Børnekorakademiet - 2018/19
Folkekirkens Ungdomskor er glade for at være en del af Børnekorakademiets bestyrelse og medudbydere på de gode kurser, der nu udbydes på alle niveauer og geografisk spredt i hele landet - så mange flere kan få gavn af undervisningen.
Der er mulighed for at tilmelde sig Børnekorakademiets Børnekor Basiskurser (i Aarhus eller Roskilde) med frist den 17. august 2018 og Børnekorakademiets 2-årige Efteruddannelse i Fredericia med frist den 9. november 2018. Læs mere i flyeren her og her og på www.bornekorakademiet.dk.

Har du husket tilmelding til Sangen har vinger?
Sommerens skønne korkursus for voksne d. 30. juni - 6. juli 2018 på Rønde Højskole med inspirerende undervisere, foredrag, koncert og udflugter. Tilmelding foregår på www.rondehojskole.dk under Sommerkurser. Bemærk, at korsangere i et FUK-kor får 500 kr. i rabat ved tilmelding. Læs mere i flyeren her.